Prensa

Schiedam kiest voor "licht op maat" met de intelligente sensoroplossing van Tvilight

By Febrero 2 de febrero de 2020. Sin comentarios

Conocí a la intelectualidad inteligente de Behulp van Tvilight Schiedam een ​​belangrijke stap richting een Smart City.

Schiedam, Holanda - Tvilight BV heeft onlangs haar oplossing voor intelligente verlichting aan de Gemeente Schiedam geleverd. Controladores inteligentes de Tvilight (CitySense®) zijn geïnstalleerd langs de Vlaardingendijk en de Burgemeester Knappertlaan.

Tvilight's biedt "Licht op maat", een totaal oplossing waarbij met behulp van sensoren aanwezigheid wordt gedetecteerd, waarop de lichtsterkte tijdelijk wordt aangepast. De lampen dimmen wanneer er niemand in de buurt is en zodra activiteit gedetecteerd wordt (voetganger, fietser of auto) wordt de licht intensiteit verhoogt naar een gewenste sterkte. Met deze oplossing wordt een veilige omgeving gecreëerd waarin tevens energy wordt bespaard en er rekening wordt gehouden met het milieu.

De Vlaardingendijk en de Burgemeester Knappertlaan samen strekken zich uit over meer dan twee kilómetro en verbinden het centrum met de buitenwijken. De Tvilight CitySense unidades zijn sobre de gehele lengte van deze twee straten geïnstalleerd. Dit is niet het eerste intelligente verlichtingsproject van Tvilight en Schiedam. Al sinds 2014 maakt de gemeente Schiedam gebruik van de oplossingen van Tvilight.

“De gemeente Schiedam heeft bij alle ontwikkelingen in de stad duurzaamheid hoog op de agenda staan. Toen we de openbare verlichting op één van de belangrijkste lanen van de stad wilden vernieuwen, hebben we daarom gekozen voor slimme verlichting. Daarmee zijn nosotros in staat om zuiniger om te gaan met energie, terwijl de veiligheid voor de omgeving zelfs toeneemt ”.

Jean-Marc Pisters, Gemeente Schiedam

Steeds meer gemeentes in binnen en buitenland zien intelligente verlichting als de eerste stap richting Smart City toepassingen. Met de integratie van Various sensoren (bijvoorbeeld voor het meten van CO2 uitstoot en het meten van verkeersintensiteit) biedt Tvilight de mogelijkheid, stapsgewijs en zonder desinvesteringen, intelligente verlichting uit te breiden con nieuwe Smart City toepassingen.

maría stolyga

Director de Marketing de Comunicaciones

m.stolyga@tvilight.com
+31 (0) 61 567 00 /
+ 31 (0) 50 800 32 40

Tvilight es un líder del mercado europeo especializado en sensores, controladores de iluminación inalámbricos y soluciones de gestión de luz conectada para aplicaciones en exteriores. Nuestros productos crean una red abierta independiente que permite integrar una multitud de aplicaciones de terceros y, por lo tanto, constituyen una base confiable y preparada para el futuro para las ciudades inteligentes y el Internet de las cosas. La compañía tiene una base instalada de más de 250 proyectos a nivel mundial y ha implementado miles de dispositivos inteligentes conectados en ciudades icónicas e infraestructura crítica en todo el mundo. Los proyectos internacionales de Tvilight incluyen el aeropuerto de Amsterdam Schiphol, los ferrocarriles holandeses, el puerto de Moerdijk, Seúl, Beijing, así como algunas de las ciudades más grandes de Alemania como Düren, Münster, Colonia, Dortmund y Berlín.