Przejdź do głównej zawartości
Aktualności

Bevægelsessensorer er en del af fremtidens wg

By 26 czerwca 2019 r.Czerwiec 3rd, 2021Bez komentarza

Når det kommer til smart og energieffektiv belysning er der ingen vej udenom bevægelsessensorer. Mulighederne med teknologien er mange, men market møder stadig en vis tøven hos kommunerne.

Hver dag er milioner af lygtepæle og anden gadebelysning over hele verden tændt, også på tidspunkter, hvor der ikke er behov for det. Ifølge den hollandske virksomhed Tvilight, der producent smart gadebelysning, koster gadebelysningen i Europa 27 milionów euro om dagen.

Et skridtene i retning mod bedre, smartere i meget energieffektiv gadebelysning er w bruge bevægelsessensorer. I Europas Førende Living Lab dla inteligentnego projektowania i technologii Smart City, DOLL Living Lab i Albertslund, oferuje wiele sklepów internetowych, które demonstrują produkty, produkty przeznaczone do sprzedaży i sprzedaży.

„Zarządzaj Smart City-losninger, der senest er blevet sat op i DOLL, har bevægelsessensorer og vi forventer at se mange flere fremover”, siger Kim Brostrøm, kierownik DOLL Living Lab.

„Vi ser også, at flere og flere virksomheder arbejder sammen om at skabe nye produkter, fordi bevægelsessensorer kan kombineres med gadebelysning ogktælling, bare for at nævne nogle få eksempler på de mulighan.

Zapasowy do 80 procent energii

Jest to virksomheder, demonstrujący produkty w DOLL Living Lab, w holenderskim Tvilight. Ifølge grundlægger og administrerende direktør Chintan Shah, er der tre store fordele ved at integrere bevćgelsessensorer i gadebelysning.

„For det første kan bevægelsessensorer hjælpe med at spare en hel del energi, faktisk op til 80 procent. Vi regulerer lysstyrken i de mindre travel timer af døgnet ved at dæmpe lyset, når der ikke er nogen mennesker i et område. Så snart bevægelsessensoren opfanger aktivitet, for eksempel en fodgænger, cykel eller bil, lyser de omgivende gadelygter automatisk op. I stedet for kun at tænde én lampe og lyse direkte på personen, skaber vi en ring af lys omkring personen for at øge vedkommendes sikkerhedsfølelse. Denne ring følger borgeren. Jeśli chodzi o moonwalk Michaela Jacksona, mężczyźni z gadeliami”, klarytor Chintan Shah.

„For det andet kan bevægelsessensorer bidrage til at reductionre omkostningerne til vedligehold, fordi lyset ikke brænder ved fuld styrke hele tiden, og for det tredje kan vi minimere lysforureningen, der forstyrogre ikke brænder nat det.”

Bevægelsessensorer understøtter inteligentny planlægning

W Tvilights produkty są dostępne w ponad 100 stacjach w Holandii, a także w różnych wersjach, które oferują ponad 350 stacji roboczych z inteligentnym belysning, są to podstawowe informacje na temat sortowania sesyjnego. .

„Togstationer er en unik form for offentlige rum med ofte meget lange perroner. Der er meget få mennesker uden for myldretiden. Lyset skal være af en vis styrke af hensyn til ældre mennesker og personer med særlige behov. Med bevægelsessensoren kan vi regulere lysstyrken afhængig af, hvornår folk er der og dæmpe eller skrue op for lyset i henhold til det”, siger Chintan Shah.

Med bevægelsessensorerne kan Tvilight også lave „heatmaps” over togstationerne, trochę bruges til at indrette stationen smartere og placere faciliteter w niektórych punktach informacyjnych i kioskach, hvor passagererne er, and til at vise rengørings flest. za zwykłe rengøring.

Tvilight lancerer snart en række bevægelsessensorer, der er kompatible med standarden ”Zhaga book 18”. Standarden er udviklet af det globale Zhaga-konsortium, der består af internationale belysningsvirksomheder. Formålet er at sætte en række specifikationer op, der gør det muligt at anvende LED-lyskilder fra forskellige leverandører på kryds og tværs og i sammenhæng med en bevægelsessensor eller et kommunikationsmodul.

 

Artiklen blev oprindeligt udgivet af Brama 21