Saltar al contenido principal
Noticias

Slimme straatverlichting bespaart miljoenen

By Octubre 22 de 20133rd febrero, 2020Sin comentarios


De elektriciteitskosten van straatlantaarns kunnen worden gehalveerd. De nieuwe slimme straatverlichting van het Nederlandse bedrijf Tvlight levert een besparing op van zo'n zestig procent. Deze woorden komen van de uitvinder van de energiebesparende lantaarnpaal, Chintan Shah. Er kan dus behoorlijk bespaard worden op het bedrag wat de Nederlandse straatverlichting kost aan elekriciteit- en onderhoudskosten, es decir 300 millones de euros por año. En el talón de Europa se dice que kosten geraamd op tien miljard.

“Het es una tecnología ingewikkelde. De sensoren moeten personen en voertuigen zien maar geen bomen de konijnen. En het feit dat het draadloos es maakt het complejo ".

Chintan Shah,CEO

Elk kwartier wordt de verkeersdrukte op snelwegen gemeten. Wanneer het erg druk es, único regente duro, blijft de verlichting aan. Op plaatsen als industrieterreinen, parkeergarages of woonwijken brandt de verlichting continue maar is gedimd tot twintig procent. Zodra er iemand langsloopt gaan ze ook daar feller branden. "Juist op deze plaatsen es la marca belangrijk dat er altijd licht, dat geeft een veilig gevoel".

Por RTL nieuws

Publicado en octubre 22, 2013

Desde: http://www.rtlnieuws.nl/economie/toekomstmakers/slimme-straatverlichting-bespaart-miljoenen