Press

Tvilight presenteert haar intelligente verlichting en Smart City oplossingen op De Dag van de Openbare Ruimte 2016

By September 15, 2016 February 2nd, 2020 No Comments

Bezoek onze stand (3.3.59) op 28 en 29 september op de Jaarbeurs in Utrecht, Nederland


Tvilight, marktleider op het gebied van intelligente straatverlichtingstechnologie voor smart cities en Internet of Things, exposeert op de Dag van de Openbare Ruimte, de grootste beurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Op de beursvloer staan meer dan 500 bedrijven met de allernieuwste producten en diensten in alle gebieden, van onderhoud tot smart cities.

Klik hier voor een gratis toegangsvoucher en bezoek de stand van Tvilight.

Tvilight zal haar volledige productportfolio tentoonstellen, waarmee het gemeentes heeft geholpen om voor 80% aan energiekosten te besparen. De onderhoudskosten zijn gehalveerd en de gemeentes zijn helemaal voorbereid op de toekomst van een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat. Door het gebruik van een open platform, kunnen er verschillende applicaties worden toegevoegd om bijvoorbeeld: het milieu te monitoren, het verkeer te managen en slimme energie metingen uit te voeren.

Op de stand presenteert Tvilight:

Tvilight CitySense Plus, een revolutionaire bewegingsdetectiesensor en draadloze straatverlichtingscontroller gecombineerd tot één plug-and-play product. CitySense biedt “licht op maat”, waarbij de lichtintensiteit zich aanpast aan de aanwezigheid van personen.

Tvilight SkyLite, een hoogwaardig draadloos systeem voor de aansturing van straatverlichting afgestemd op de behoefte van de gebruiker en opties voor geprogrammeerde schema’s. Skylite is ook een goede basis om meerdere smart city applicaties en apparaten op aan te sluiten.

Tvilight CityManager, een online management software dat dient als centraal punt voor het meten en instellen van het gehele slimme verlichtingsnetwerk. De software biedt controle voor zowel individuele lantaarnpalen, als op groepsniveau en er wordt gedetailleerde informatie over de verbonden lantaarnpalen weergegeven.

Smart City Future: Demonstratie van nieuwe smart city toepassingen (CO2 sensor en verkeersradar) geïntegreerd in het intelligente verlichtingsnetwerk van Tvilight.

Ook zullen op de stand van Tvilight de producten van Thorn Lighting en DE NOOD gedemonstreerd worden.

Alwin van Binsbergen, Technisch Consultant bij Tvilight, zal een lezing houden op woensdag 28 september in de Julianazal 5. Het onderwerp is: “Van open standaarden naar open architectuur: waar u op moet letten bij het kiezen van leveranciers voor Smart City.”

In deze presentatie krijgt u te horen welke ontwikkelingen er op de markt zijn in standaarden voor smart city. U zult begrijpen waar leveranciers van vandaag en van de toekomst aan moeten voldoen qua openheid van data en samenwerkend vermogen. Ook zal worden gekeken naar bedrijfsrisico’s, de scope van de beheers portefeuille en welke plek u wilt innemen als eigenaar, beheerder of afnemer van smart city.

Deze presentatie is gericht op (technische) beslissingsnemers, beheerders OVL, CTO`s, software ontwikkelaars en adviseurs.

Gebruik je gratis toegangsvoucher en woon de lezing bij.

Tvilight is a European market leader specialized in sensors, wireless lighting controllers, and connected light management solutions for outdoor applications. Our products create an independent open network that allows integrating a multitude of third-party applications and thus constitute a reliable, future-proof base for Smart Cities and the Internet of Things. The company has an installed base of more than 250 projects globally and has deployed thousands of intelligent connected devices in iconic cities and critical infrastructure around the world. Tvilight’s international projects include Amsterdam Airport Schiphol, Dutch Railways, Port of Moerdijk, Seoul, Beijing, as well as some of the biggest German cities such as Düren, Münster, Cologne, Dortmund, and Berlin.